Tudtad, hogy az emberek 96%-a
legalább ÖTSZÖR ANNYIÉRT nyomtat,
mint amennyiért valóban nyomtathatna?


Vajon miért dobálják ki az ablakon
a pénzüket méregdrága tintapatronokra,
ha van ennél sokkal jobb megoldás is?


Tudtad, hogy Te is nyomtathatnál
ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON IS
egy Életen át?
Hogy hogyan? Olvasd végig!


Üdvözöllek!

Solti Csaba vagyok, egy több mint 16 éves informatikai vállalkozás tulajdonosa. Nálunk is, mint mindenhol, ahol számítógépek üzemelnek, rengeteg papírt emésztenek fel a tintasugaras nyomtatók.

A legnagyobb kiadást mégsem a papír, hanem a nyomtató-tintapatronok állandó utánpótlása okozta… És ezt még csak súlyosbította az a tény, hogy akkoriban fekete-fehér és színes bérnyomtatást, szakdolgozatok nyomtatását is vállaltunk, amelynél a versenyképességünk múlott azon, hogy milyen költségekkel és milyen minőségben tudunk nyomtatni.

Mindez rengeteg többletkiadást okozott… Egészen a legutóbbi időkig! Míg végül megtaláltam azt a kevesek által ismert megoldást, amely egy csapásra ötödére csökkentette ezeket a kiadásokat, éves szinten több tízezer forint kiadást megtakarítva. Most átadom Neked mindezeket a tapasztalataimat, mert úgy vélem, közös érdekünk, hogy legyűrjük a nyomtatógyártók egyeduralmát!

Amikor megoldást próbáltam találni a nyomasztóan magas nyomtatási költségeinkre,
nagyon sokféle lehetőséget, sok beszállító sokféle termékét kellett közelebbről megvizsgálnom. Olyan szintű utánajárással kellett mindezt megtennem, amit -bátran állíthatom- a cégtulajdonosok és a nyomtatóhasználó magánemberek 99.9 %-a nem tesz meg. Úgy gondoltam, hogy ezt az utánajárást csak egyszer kell végigcsinálnom, utána hónapról hónapra ott lesz mindaz a megtakarítás, jelentősen emelve a versenyképességünk szintjét is.

Amire rábukkantam, az minden korábbi képzeletemet felülmúlta! Nem csak egyszerűen 10-15-20% megtakarítást, hanem ennél sokkal nagyobbat, akár 90% megtakarítást is el tudtunk érni anélkül, hogy a nyomtatási minőségből akár csak egy hajszálnyit is engednünk kellett volna! Ez azt jelentette, hogy a korábbi költségeknek a TIZEDÉÉRT tudunk nyomtatni!

Sikerült megtalálnom azt a beszállítót, amely kiemelkedő minőségű megoldást kínált a piaci áraknál lényegesen kedvezőbben. Utánajártam minden szükséges információnak, hogy bátran használatba vehessem a termékeiket és alkalmazhassam az egyedülálló tintapatron-feltöltési módszerüket. Miután nálunk ez a módszer a vártnál is sokkal jobban vált be, így elhatároztam, hogy minél több emberrel megosztom ennek a titkát, hogy nekik már ne kelljen végigjárni ezt a rögös utat, ne kelljen "megfizetni a tanulópénzt". Azóta nagyon sok ember tapasztalhatta meg a töredék-áron megvalósítható, minőségi kompromisszumok nélküli nyomtatás élményét.

Nos, biztosan Te is kíváncsi vagy arra, hogy miért is olyan olcsók manapság a tintasugaras HP és CANON nyomtatók - pedig többségük már fotóminőségű -, és miért olyan hajmeresztően drágák hozzájuk a tintapatronok.

A mai nyomtatók nagy részében az ink-jet, a 'tinta-ágyú' már nem a nyomtató része, hanem az eldobható patroné. A fúvókasort - bár magas technikai felkészültséget igényel a gyártása - arra tervezik és gyártják, hogy egy patron-töltetnyi tintát kiszolgáljon, utána lecseréljük egy újra. Valóban ez a technika biztosítja a legmagasabb nyomtatási minőséget, de - sajnos - indokolatlanul magas áron.

Ha lenne lehetőség arra, hogy a fúvókasor több patrontöltetnyi tinta papírra juttatását is kibírja, akkor a patronok utántöltésével rengeteg pénzt lehetne megtakarítani. Sajnos ez a nyomtatógyáraknak abszolút nem érdeke, ezért a nyomtatótinták többsége - beleértve az eredeti gyári tintát is - nem biztosítja a fúvókák hosszabb élettartamát. Ha a gyári tintát töltenénk bele egy - egyszer már kiürült - HP patronba, legfeljebb még egy töltetnyi tinta felhasználását tenné lehetővé, utána ismét csak cserélni kellene a patront a fúvókasor elhasználódása miatt.

Erre a problémára adott egyedülálló megoldást egy távol-keleti nyomtatópatron- és utántöltőkitt-gyártó konszern azzal a termékskálával és patron-utántöltési módszerrel, amely a mai forgalomban levő tintasugaras nyomtatók nagy részéhez kínál rendkívül gazdaságos, kiváló minőséget nyújtó megoldást.

Ezeknek az utántöltő kitteknek a közös jellemzője, hogy - egy egyedülálló, szabadalmaztatott technológiával - molekuláris szinten tudják eloszlatni a pigmentanyagot a tinta oldószerében, így biztosítva a lehető legkisebb fúvóka-elhasználódást. Ennek eredményeképpen a legtöbb HP és CANON nyomtató fúvókás patronjai akár 8-15 utántöltést is kibírnak, mielőtt eldobnánk és új patronra cserélnénk azokat. Egy-egy töltés árát pedig - a professzionális otthoni töltést lehetővé tevő eszközök segítségével - annyira sikerült leszorítani, hogy valóban ötöd- vagy akár tizedáron tud vele nyomtatni bárki.

Nézzük, mi is az a 12 legfőbb előny, amit ezekkel az utántöltő kittekkel élvezhetsz, innen kezdve egy Életen át:

  Akár 90%-os megtakarítás a nyomtatási költségeken, így még a postaköltséggel együtt is töredékáron nyomtathatsz

  Rögtön tölthetsz, amikor kifogy a tinta, nem száradnak be a fúvókák

  Ha egy szín kifogy, utántöltheted anélkül, hogy tintaveszteséged lenne (nem kell a többi színből visszamaradt mennyiséget a patronnal együtt kidobnod)

  Az esetek nagy részében nem kell patronbeszerzéssel foglalkoznod, pár percen belül folytathatod a nyomtatást

  A gyártó 3 év garanciát vállal a tintára, de gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható

  Részletes, képekkel illusztrált feltöltési útmutató segíti az egyszerű, biztonságos feltöltést

  Egyszerű töltési eljárás, bárki meg tudja csinálni

  A fúvókákkal egybeépített patronokhoz fúvóka-légtelenítő eszköz, amely jelentősen megkönnyíti a patron üzembehelyezését és egyben tisztítja is a fúvókasort

  Az egész ország területéről megrendelhető, postai utánvéttel (ez a legbiztonságosabb fizetési mód, nem kell a hitelkártyaszámod miatt sem aggódnod...)

  Gyorsan kézhez kapod a megrendelt utántöltő kittjeidet, általában a rendelés utáni 1.-2. munkanapon kézbesítik

  A legtöbb HP és CANON tintapatron-típusnál használható

  Mindezek mellett kiváló nyomtatási minőséget, kiválóan olvasható fekete szövegeket és élénk színeket kapsz!

Ezeket az előnyöket összességében egyetlen általunk ismert konkurrens termék sem tudta biztosítani, különösen nem ilyen kedvező árakon. Akkora a megtakarítás már az első felhasználáskor is, hogy gyakran azon csodálkozom, miért nem így nyomtat mindenki... Ennyire sok a kidobnivaló pénzük?

Most megismerheted azt a módszert, amely súlyos tízezreket vagy akár - hosszabb távon - százezreket jelenthet Neked. Mindössze egyetlen kattintásnyira vagy attól, hogy átadjam Neked is azt a titkot, amelyről tudom, hogy ha tintasugaras nyomtatót használsz, akkor egy valódi kincset fog érni a Számodra.

"Pályázatíróként hihetetlenül sokat kell nyomtatnom és ezt tintapatronokkal nem lehetne győzni. Örülök, hogy már lassan három éve az Önök készleteit használhatom! Valóban a korábbinak a töredékéért tudok nyomtatni!"
                                                       Kratochwill Márta

"Eleinte én is féltem az utántöltéstől, talán a korábbi kellemetlen tapasztalataim miatt, amikor kis üvegcsékből kellett felszippantani a tintát és beletölteni a patronokba... Az Önök készletével mindez már a múlté! Egyetlen tintacsepp nélkül, könnyen és egyszerűen ment a feltöltés, utána pedig a profi fúvókalégtelenítő eszközökkel azonnal üzembe tudtam helyezni a patront!"
                                                      Fábián Noémi

"Nagyon meg vagyok elégedve szolgáltatásukkal. Ez már nem az első rendelésem, és ténylegesen sokkal kifizetődőbb, mint ha patront vásárolna az ember."
                                                     Tóth Károly


Tudom, hogy most Te is azon gondolkodsz, hogy "vajon mennyibe fog ez nekem kerülni?", hiszen a mai Világban semmit nem adnak ingyen. Előtte azonban számoljunk egy kicsit:

Ha jelenleg átlagosan 2-3 havonta vettél a nyomtatódba patront - és akkor még valóban nem vitted túlzásba -, akkor évente legalább 20.000 - 40.000 Ft-ot költöttél el ezekre. Ha ennél gyakrabban volt szükséged patroncserére, akkor pedig még többet.

Most képzeld el, ha ennek az összegnek a 80-90%-át megtakaríthattad volna: az évente legalább 15.000 - 35.000 Ft megtakarítás!!!

Ha például 10.000 Ft-ért adnám oda ezt az információt, Neked még akkor is pár hónap alatt bőségesen megtérülne, és onnan kezdve évről évre több tízezer Ft "nyereséget" hozna!

Most viszont INGYENESEN adom át Neked ezt az információt, és a továbbiakban is ingyenesen kapsz minden segítséget. Hogy miért? Mert mindkettőnk közös érdeke, hogy ne a nyomtatógyárak keressenek extraprofitot a tintapatronokon, hanem Te takarítsd meg ezeket a hatalmas összegeket!!!

Összeállítottam Neked néhány infólevelet, amelyet a következő pár napban a postafiókodba fogsz megkapni, és tartalmazza mindazt, ami a legfontosabb a töredékáron való nyomtatáshoz. Ezek után már csak havonta kb. 1 hírlevélre számíts tőlünk, nem fogunk "elárasztani" mindenféle információval. (Természetesen ha kérdésed van, mindig a rendelkezésedre állunk.)
A hírlevelekről bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz, ha már nincs szükséged rájuk. Az infóleveleink olvasói között rendszeresen kisorsolunk különféle ajándékokat, valamint rendszeresen kedvezményekben is részesülnek.

Megéri tehát Partnerünkké és az infóleveleink olvasójává válni!

Írd be az emailcímedet, a nevedet és a városodat, és én azonnal elküldöm Neked teljesen ingyenesen mindazt az információt, amellyel EZREKET - TÍZEZREKET takaríthatsz meg a tintasugaras nyomtatóddal!


Ráadásul a levelekben egy különleges ajándékot is találsz, amely Neked azonnal pénzt ér!

Fontos: Semmiképpen ne FreeMail, CitroMail, VipMail vagy egyéb "alacsony minőségű" emailcímet írj be, mert azokra nagyon kis eséllyel tudjuk az infóleveleidet elküldeni.
Ha GMail-t használsz, akkor ellenőrizd le, hogy véletlenül nem a Spam vagy a Promóciók mappába került-e a levelünk. Ha a GMail odatette, tedd ki a főmappádba és vedd le róla a Spam-jelölést!

Email címed:*
Neved, Városod:*Ha bármilyen kérdésed van, keress bennünket bátran a következő elérhetőségeken:

                Solti Csaba, NETREND Bt.
                30/218-7667
                info@refillparadise.hu

További sok sikert és örömteli nyomtatást kívánva:

                


UI: Ne feledd: ha továbbra is a korábbi módon használod a nyomtatódat, a következő évek során annyi pénzt fogsz kidobni tintapatronokra - teljesen feleslegesen -, amennyiből a teljes számítógépedet a nyomtatóval együtt lecserélhetnéd a ma kapható legmodernebbre, és még egy tengerparti nyaralásra is futná belőle.

Ismerd meg azt a technológiát, amellyel ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON nyomtathatsz,
és élvezd innen kezdve egy Életen át, minden egyes oldal kinyomtatásakor mindazt az előnyt, amit ez nyújtani tud Neked!


A nyomtatód és a pénztárcád is hálás lesz Neked mindezért!