Tudta, hogy az emberek 98%-a
ÖTSZÖR-TÍZSZER ANNYIÉRT nyomtat,
mint amennyiért valóban nyomtathatna?


Ön is szenved a horribilis tintapatron-áraktól?

Tudta, hogy nyomtathatna
ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON IS
egy Életen át?

Hogy hogyan? Itt a megoldás!

A tintasugaras nyomtatók patronjainak az ára észrevétlenül kúszott fel az elmúlt évek során a "horribilisen drága" kategóriába. Sokan még ma sem tudják, hogy mi kerül több ezer Ft-ba egy 200-250 oldal kinyomtatására elegendő tintapatronban. Hát most megmondjuk:

A gyártó extraprofitja!

Mivel a nyomtatótulajdonosok kiszolgáltatott helyzetben vannak, hiszen ha nyomtatni akarnak, ahhoz patront kell venniük, ezért a gyártók szemrebbenés nélkül akkora hasznot tesznek a patronokra, amekkorát nem szégyellnek. És ahogy telik-múlik az idő, egyre kevésbé szégyellősek!

Mi viszont tudjuk a megoldást. Emberek ezreinek segítettünk már abban, hogy - egy egyszerű módszert megtanulva - innen kezdve ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON tudjanak nyomtatni.

A módszert bárki pár perc alatt meg tudja tanulni, és onnan kezdve minden egyes patronkifogyás alkalmával több ezer Ft-ot takaríthat meg.

Most Önnel is megosztjuk ezt a módszerünket. Összeállítottunk pár infólevelet, amelyet Ön is pár perc alatt át tud olvasni, és ha HP vagy Canon tintasugaras nyomtatója van, akkor innen kezdve az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE csökkentheti a nyomtatási költségeit.

Ugye, Önnek se mindegy, hogy mire költi a pénzét?
Írja be az emailcímét, a teljes nevét és városát, mi pedig perceken belül elküldjük Önnek - ingyenesen - azt az információt, amellyel már akár holnaptól ezreket, tízezreket, több év alatt pedig akár több százezer Ft-ot takaríthat meg!

"Pályázatíróként hihetetlenül sokat kell nyomtatnom és ezt pénzzel nem lehetne győzni. Örülök, hogy már lassan három éve az Önök módszerét használhatom! Valóban a korábbinak a töredékéért tudok nyomtatni!"
                                                       Kratochwill Márta

"Eleinte én is féltem az újdonságtól, nem tudtam, hogy mennyivel lesz jobb ezzel az új módszerrel. Szerencsére mindez ma már a múlté! Ha kiszámolom, hogy mennyi pénzt dobtam volna azóta is a kukába, ha nem nézek bele mélyebben, magam is elszörnyülködöm!"
                                                      Fábián Noémi

"Nagyon meg vagyok elégedve szolgáltatásukkal és a módszerrel. Évek óta ezt használom, és ténylegesen sokkal kifizetődőbb, mint az eddigi!"
                                                     Tóth KárolyRáadásul a levelekben egy különleges ajándékot is talál, amely Önnek azonnal pénzt ér!

Fontos: Semmiképpen ne FreeMail, CitroMail, VipMail vagy egyéb "alacsony minőségű" emailcímet írjon be, mert azokra nagyon kis eséllyel tudjuk az infóleveleit elküldeni.
Ha GMail-t használ, akkor ellenőrizze le, hogy véletlenül nem a Spam vagy a Promóciók mappába került-e a levelünk. Ha a GMail odatette, tegye ki a főmappába és vegye le róla a Spam-jelölést!

Email címe:*
Neve, Városa:*Ha bármilyen kérdése van, keressen meg bennünket bátran a következő elérhetőségeken:

                Solti Csaba, NETREND Bt.
                30/218-7667
                info@refillparadise.hu

További sok sikert és örömteli töredék-áron nyomtatást kívánva:

                


UI: Ne feledje: ha továbbra is a korábbi módon használja a nyomtatóját,
a következő évek során annyi pénzt fog kidobni tintapatronokra - teljesen feleslegesen -, amennyiből a teljes számítógépét a nyomtatóval együtt lecserélhetné a ma kapható legmodernebbre, és még egy tengerparti nyaralásra is futná belőle.

Ismerje meg azt az egyszerű módszert, amellyel Ön is ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON nyomtathat,
és élvezze innen kezdve egy Életen át, minden egyes oldal kinyomtatásakor mindazt az előnyt, amit ez nyújtani tud Önnek!


A nyomtatója és a pénztárcája is hálás lesz mindezért!