Üdvözöljük a Refill-Paradise.Euceg.hu tintapatron- és utántöltő webáruházban! - HP, CANON, LECMARK tintapatron utántöltő készlet, festékpatron újratöltő készlet, nyomtatópatron töltő szett
Kérjük, olvassa el részletesen ezt az oldalt, majd válassza ki a menüből a nyomtatója típusát és keresse ki az Önnek megfelelő tintapatront ill. utántöltő készletet!
Miért költene el nyomtatásra négyszer-ötször annyit, mint amennyit elegendő lenne? Miért dobja ki a kiürült patronjait és vesz helyettük újat, amikor egyszerűen utántölthetné? Olvassa el részletesen, hogyan tud súlyos tízezreket megtakarítani a nyomtatóján! HP tintapatron utántöltő készletek CANON tintapatron utántöltő készletek Gyakran ismétlődő kérdések Hírlevél, amellyel Még Olcsóbban Nyomtathat! Keressen Plusz Pénzt! - Ajánljon Bennünket! Megajándékozzuk Önt és Barátait!


Ha Ön eddig sokallta a nyomtató-tintapatronok árát...
          ...Akkor most a LEHETŐ LEGJOBB HELYEN JÁR!


Olvassa végig, hogyan spórolhat meg

akár többszázezer Ft-ot
a tintapatron-vásárlásain a következő évek során!

Ingyenesen megtanítjuk arra, hogy az ötödére - tizedére csökkentse a tintasugaras nyomtatási költségeit! Ha HP, CANON vagy LEXMARK nyomtatója van, kérje ingyenes Hírlevelünket! - Ne költsön súlyos tízezreket feleslegesen nyomtatópatron vásárlásra, hiszen az ink-mate tintapatron-utántöltő készletekkel a töredékéért tud nyomtatni, minőségi kompromisszumok nélkül!
Alig költünk tintapatronokra, amióta rátaláltunk a RefillParadise-ra! Azelőtt havi több ezer Ft ment el feleslegesen...


TUDTA, HOGY TINTASUGARAS
NYOMTATÓJÁVAL AKÁR
ÖTÖDÁRON
IS NYOMTATHATNA?

HOGY HOGYAN?   Olvasson tovább!


TUDTA, HOGY AKÁR A NYOMTATÓJA
BESZERZÉSI ÁRÁNAK
A TÖBBSZÖRÖSÉT IS KIFIZETI


-FELESLEGESEN-

AZ ÉVEK SORÁN
A TINTAPATRON ÁRÁBAN?


Nemzetközileg elismert minőségű festékpatron-utántöltő készlet, rendkívül nyomtatófej-kímélő tinta, a legfejlettebb gyártási technológiáknak köszönhetően


"Már a nyomtatóm árának a többszörösét takarítottam meg csupán azzal, hogy nem dobom ki a patronjaimat. Tényleg annyira egyszerű, ahogy leírták!"
Sziráczky SándorEgyszerűen használható tintapatron töltő kitt, a dobozban részletes, képekkel illusztrált útmutatóval, patron-töltő eszközökkel és az utántöltés nélkülözhetetlen kellékével, a fúvóka-légtelenítő eszközzel

"Nemrég találtam rá a RefillParadise-ra és rögtön meg is rendeltem a nyomtatómhoz való utántöltőket. Csak egy hét múlva - amikor neki akartam kezdeni a patrontöltésnek - iratkoztam fel a hírlevélre, és akkor jöttem rá, hogy ha korábban feliratkoztam volna, még további kedvezményt is kaptam volna a kuponkódokkal... Mindenesetre így is sokkal-sokkal kedvezőbben tudok nyomtatni, mint korábban!"
Hajdú TamásKedvező ár, amellyel - még a postaköltséggel együtt is - ötöd-, nyolcadáron vagy akár még kedvezőbben jön ki a nyomtatása

"Általában nem szoktam megbízni az ilyen 'házilagos' megoldásokban, ezért is halogattam eddig a RefillParadise utántöltők kipróbálását, de kellemes csalódás ért! Nagyon profi megoldások, bolondbiztos feltöltési rendszer és kiváló minőségű tinta!"
Sáfár ZoltánMegbízható, évek óta piacon levő nyomtatópatron utántöltő kittek, minőségi garanciával


"Köszönöm, hogy ilyen gyorsan kézhez kaphattam az utántöltő kittet, már sikerült is a patron feltöltése és tökéletesen nyomtat! Nem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerű lesz!"
Záhonyi JózsefAkár több tízezer Ft-os évi megtakarítás a nyomtatási költségein - Nem mindegy!


"Köszönöm a patrontöltés kapcsán nyújtott telefonos segítséget! Ilyen kiszolgálással még sehol sem találkoztam!"
Tamásiné H. Katalin

 

TERMÉKMINŐSÉG

Az általunk forgalmazott termékeket a gondos fejlesztés, a csúcstechnológiával történő gyártás és a kiváló minőség jellemzi. Áraink ennek ellenére rendkívül mérsékeltek, az utángyártott kellékek kategóriájára jellemzőek.

"Nemrég jelentkeztem a hírlevelükre egy kolléganőm javaslatára, és a kedvezmény-kuponnal meg is rendeltem a nyomtatómhoz való utántöltőket. Örülök annak, hogy ilyen fiatalos csapat áll a RefillParadise mögött, jó szívvel ajánlom másoknak is azt a figyelmes és segítőkész kiszolgálást, amit telefonon kaptam Önöktől! "
Keresztesi Laura


Ami olcsó, az a mai köztudatban összekapcsolódik a gyenge minőséggel. Ezért kiemeljük az
utántöltő készleteink néhány olyan tulajdonságát, amely a gyengébb minőségű termékektől élesen elhatárolja:

- A nyomtatópatronok-utántöltéséhez a tintát előállító ALPHACHEM gyár óriási termelési kapacitásával, saját kutatási és fejlesztési hátterével, világviszonylatban is a jelentős nyomtató tintagyárak közé tartozik.

- A gyár valamennyi nyomtatótintája különlegesen jó minőségű, mely saját fejesztésű, szabadalommal védett fekete festékanyagainak és magas színhűségű színes festékanyagainak használatán alapul.

- Ugyancsak saját fejlesztésű és szabadalommal védett az az eljárás, melynek segítségével a festékanyagot a tinta oldószerében molekuláris finomságban tudják eloszlatni.

- A molekuláris finomságú tintáknak köszönhetően, ink-mate nyomtató tinta használata esetén a nyomtató fúvókák élettartama a többszörösére növekszik. Az utántöltő készletek használata pedig egy hibátlan, kiürült patrontest több alkalommal történő feltöltését teszi lehetővé, minőségromlás nélkül!

- A tinták különleges gyártási technológiája miatt minden utántöltő készletünk szavatossági ideje 3 év! Ez idő alatt minden darabra cseregaranciánk érvényes!

- A teljes gyártási folyamat ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerben biztosított.

 

"Korábban valami más utántöltő készletet már kipróbáltam, de nem voltak vele túl jók a tapasztalataim. Kis üvegcsében voltak a tinták, abból kellett felszívni és pepecselni vele, minden tintás lett, mire végeztem a feltöltéssel, ráadásul senki sem mondta, hogy még a fúvókákat is légteleníteni kellene, nem is voltak ehhez eszközök abban a készletben. Itt, a RefillParadise-nál mindez nagyon profi, sokkal egyszerűbb, könnyebb a patrontöltés, és még a fúvókalégtelenítés is nagyszerűen meg van oldva! Tényleg zseniálisak ezek a töltőkittek!"
Ábrahám Tibor

 

Keresned sem kell!

"Valóban nagyon régen rendeltem Önöktől utoljára, ennek az egyetlen oka, hogy az akkor megrendelt két utántöltő készlet egészen eddig elég volt! Kiszámoltam, tényleg majdnem ingyen tudtam nyomtatni ez alatt a 4 év alatt! "
Barna Attila

"Sokáig törtem azon a fejem, hogy hol itt az átverés, mitől ilyen olcsók ezek a készletek, míg végül arra jöttem rá, hogy a tintapatronok esetében a monopolhelyzetüket használják ki a gyártók, és egyszerűen annyit kérnek el a patronokért, amennyit akarnak, mert az ember rá van kényszerülve, hogy megvegye... Ezután mindig csak tölteni fogom a patronjaimat!"
Lévai Károly

"Tisztelt RefillParadise! Ma kaptam meg az utántöltőket, és kellemes csalódás ért! Az áruk alapján meg voltam győződve róla, hogy ezek eléggé bóvli dolgok lehetnek, és csak a férjem unszolására rendeltük meg, de a készletek kipróbálásánál ez az érzés teljesen megszűnt! Ezek valóban nagyon profi utántöltők, minőségi tintákkal és zseniális fúvókalégtelenítő eszközökkel!"
Szepesi Annamária

"Mielőtt kissé félve nekiláttam a töltésnek, megnéztem a patronfeltöltésről szóló kis videót a gyakori kérdések oldalán, és akkor jöttem rá, hogy tényleg nem kell félni tőle, egyszerű, tiszta és biztonságos dolog."
Szabó Melinda

"Az utántöltő készleteikkel valóban havonta többezer Ft-ot takarítok meg! Kb. két-három havonta veszek utántöltőket, míg azelőtt kéthetente kellett patronokat vennem!"
Lovász Lászlóné

"A hírleveleik mindannyiunknak nagyon tetszenek, örülünk, hogy ekkora humorérzékkel megáldott hírlevélszerkesztőjük van! Az utántöltő készletekkel is maximálisan elégedettek vagyunk, az irodánkban már évek óta ezeket használjuk."
Kovács Tamásné Ildikó

"Már régóta olvasom a hírlevelüket, de az utóbbi időben egyre jobbak lettek, tele humorral! Szívesen küldöm el minden ismerősömnek, hadd nevessenek ők is, és lehet, hogy még az utántöltők is érdekelni fogják!"
Zádori Sándor

"Köszönöm a kérdéseimre adott részletes és hasznos válaszokat! Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer még sajátkezűleg fogom feltölteni a tintapatronjaimat, most meg azon csodálkozom, hogy ez ennyire egyszerű dolog!"
Hortobágyi Sándor

"Nagyon köszönöm a segítségét. A gyors és korrekt, teljes válasz megoldotta a problémámat. És örülök annak is, hogy a videó kapcsán most már "személyesen" is megismerhettem Önt."
Lukonits Ottó

"Örülök, hogy rátaláltam a weblapjukra. Alaposan meg szoktam nézni, hogy mit veszek meg, eleinte féltem is az utántöltő kittektől, de kipróbálva most már maximálisan elégedett vagyok velük!"
Perdi József

"Nem is gondoltam volna, hogy ez ennyire megéri! Köszönöm a nagyszerű lehetőséget!"
Balogh Ferenc

"Ajánlani fogom a weblapjukat és a hírlevelüket mindenkinek! Végre egy cég, amely tényleg törődik az emberekkel!"
Hódi Ildikó

Ingyenes apróhirdetésNe feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
...és akkor szüksége lesz a Refill-Paradise-ra!
Tegye be a Könyvjelzők közé ezt az oldalt, hogy visszataláljon...
Hogy segíthessünk!


Hozzáadás a Könyvjelzőkhez - Még szüksége lehet rá!  

       
Ön jogosan teszi fel a kérdést:
Miért ilyen drágák napjainkban a tintapatronok?


A megoldást nem a patron, vagy a tinta előállítási költségeiben kell keresni (egy - nem fúvókasoros - patron előállítási költsége gyakran nem éri el az 500.- Ft-ot), hanem a nyomtatók alacsony áraiban.

A nyomtató gyártó cégek nem azért árulják áron alul a nyomtatóikat, mert rosszak, vagy olcsón előállíthatóak. Ennek oka, hogy ha eladtak egy nyomtatót, akkor abban egy idő után tintapatront kell cserélni.

A nyomtató-gyártó cégek a tintapatronok eladásából, és nem a nyomtató gyártásából élnek.Tulajdonképpen az emberek nagyon nagy része napjainkban egy világméretű átverés áldozatává válik:

1.) Az olcsó nyomtatókkal és azzal, hogy ma már a számítástechnika és a nyomtatás a mindennapjaink részévé vált, elérték azt, hogy nyomtatás nélkül már nem tudunk elintézni egy csomó dolgot, nem tudjuk elvégezni a vállalkozásunk vagy a mindennapi életünk alapvető feladatait
Azaz nyomtatni muszáj.
2.) A nyomtatók között semmiféle szabványosítási törekvés nincs abban az irányban, hogy ugyanolyan patronokat használjanak, ez jól mutatja a nyomtatógyárak monopolhelyzetének növekedését. 3.) Az egyes patronok ára ma már csillagászati magasságokat ért el, miközben a kapacitásuk rohamosan csökkent. Ma már nem ritka, hogy egy patron mindössze 180-200 oldal (5%-os telítettségű, normál szöveges oldal!) kinyomtatására elég, mégis többe kerül, mint a pár évvel ezelőtti, 12-szer annyi tintát tartalmazó patronok.

Ez az oka a tintapatronok irreálisan magas árának.

Erre a problémára kínálunk önnek egy kiválóan bevált, megbízható megoldást, amely módszer segítségével Ön a nyomtatója tintapatronját 80-90%-os megtakarítással töltheti újra a minőség romlása nélkül.

Gyakorlatilag ÖTÖDÁRON vagy még kedvezőbben
TUD NYOMTATNI a segítségünkkel!

Természetesen időnként cserélni kell a patronokat, de akár 8-15 -vagy még több- alkalommal újratöltheti patronját a minőség romlása nélkül!

"Havonta két-három patronunk kifogyott a rengeteg fotónyomtatástól, így évente a nyomtatónk árának a tízszeresét dobtuk ki az ablakon. Amikor először hallottunk arról, hogy házi utántöltő készletekkel mennyivel gazdaságosabb lehetne, kétkedéssel fogadtuk. Ma már csak utántöltőt használunk, a nyomtatási költségeink az eredetinek mindössze a 20%-át teszik ki..."
                                                                          
Kemenczés Zsuzsa, vállalkozó


Mennyit takaríthat meg?
Térjünk a lényegre.
Mennyit is takaríthat meg tintapatronjai utántöltésével?

Egy új patron ára általában 4.000 - 11.000.- Ft között van,
egy sajátkezű utántöltés ára kb. 300 - 1.000.- Ft között mozog. Tehát érdemes elgondolkodni, hogy mindig vegyünk új patront, vagy csak minden 8.-15. töltés után.

Ha kicsit utánaszámolunk, 7.000.- Ft körüli RefillParadise utántöltő készlet rendelés esetén

         Ön akár 40.000.- - 90.000.- Ft-ot spórolhat meg!

"Nem hittem volna, hogy egy ilyen fakezű, technikailag analfabéta ember, mint én, meg tudná tanulni egy tintapatron házi feltöltését. Sikerült, és nem is volt nehéz..."
                                                                          
Csatári József, nyugdíjas


Nézzünk meg néhány konkrét példát:


 Canon PG-510 fekete patron, 9 ml a töltési térfogata
    A C3080B utántöltő készlet (60 ml tintával) kb. 6 feltöltésre elegendő
       6 db PG-510-es patron kb. 21.000 Ft-ba kerülne
          Az utántöltő készlet még a postaköltséggel együtt is csak 4280 Ft
             
A megtakarítás egyetlen készlettel is több mint 16.000 Ft*

(* Ha egyszerre rendeli meg a fekete és a színes utántöltő készletét, vagy később, amikor már csak a tintára lesz szüksége, a megtakarítás még ennél is nagyobb. Most a legrosszabb esettel számoltunk.)

 


 Canon CL-511 színes patron, 9 ml (3x3 ml) a töltési térfogata
    A C3081C utántöltő készlet (3x20 ml tintával) kb. 6 feltöltésre elegendő
       6 db CL-511-es patron kb. 24.000 Ft-ba kerülne
          Az utántöltő készlet még a postaköltséggel együtt is csak 4950 Ft
             
A megtakarítás egyetlen készlettel is több mint 19.000 Ft*

(* Ha egyszerre rendeli meg a fekete és a színes utántöltő készletét, vagy később, amikor már csak a tintára lesz szüksége, a megtakarítás még ennél is nagyobb. Most a legrosszabb esettel számoltunk.)

 


 HP 301 fekete patron, 4 ml a töltési térfogata
    A H1096B utántöltő készlet (60 ml tintával) 15 feltöltésre elegendő
       15 db HP 301-es patron kb. 52.000 Ft-ba kerülne
          Az utántöltő készlet még a postaköltséggel együtt is csak 4280 Ft
             
A megtakarítás egyetlen készlettel is több mint 47.000 Ft*

(* Ha egyszerre rendeli meg a fekete és a színes utántöltő készletét, vagy később, amikor már csak a tintára lesz szüksége, a megtakarítás még ennél is nagyobb. Most a legrosszabb esettel számoltunk.)

 


 HP 301 színes patron, 4 ml (3x1.3 ml) a töltési térfogata
    A H1097C utántöltő készlet (3x20 ml tintával) kb. 15 feltöltésre elég
       15 db HP 301-es színes patron kb. 55.000 Ft-ba kerülne
          Az utántöltő készlet még a postaköltséggel együtt is csak 4950 Ft
             
A megtakarítás egyetlen készlettel is több mint 50.000 Ft*

(* Ha egyszerre rendeli meg a fekete és a színes utántöltő készletét, vagy később, amikor már csak a tintára lesz szüksége, a megtakarítás még ennél is nagyobb. Most a legrosszabb esettel számoltunk.)

 


Kérdése van? Kattintson ide! >>>

"Valahogy mindig aggódtam, hogy vajon jó lesz-e, beválik-e nekem is. Kipróbáltam, és a legjobb döntés volt!"
                                                                          
Bárdos Attila, tanár


12 előny, amit a RefillParadise utántöltő készleteivel élvezhet:

Akár 85-90%-os megtakarítás, átlagosan kb. 80%-os költségcsökkenés

Rögtön tölthet, amikor kifogy a tinta, nem száradnak be a fúvókák

Ha egy szín kifogy, utántöltheti anélkül, hogy tintavesztesége lenne

Mindig kéznél van a tinta

A gyártó 3 év garanciát vállal a tintára

Részletes, képekkel illusztrált feltöltési útmutató

Egyszerű töltési eljárás, mindenki meg tudja csinálni

A fúvókákkal egybeépített patronokhoz fúvóka-légtelenítő eszköz található a
      készletekben, amely jelentősen megkönnyíti a patron üzembehelyezését

Az egész ország területéről megrendelheti, postai utánvéttel szállítjuk
      (ez a legbiztonságosabb és a legkényelmesebb fizetési mód,
       nem kell a hitelkártyaszáma miatt aggódni...)

Gyorsan kézhezkapja a megrendelt patronjait, utántöltő készletjeit

A legtöbb HP, CANON, LEXMARK tintapatron-típusnál elérhető

Ingyenes Hírlevelünk megrendelői további kedvezményekkel, még olcsóbban
      juthatnak hozzá
az utántöltő készletekhez és patronokhoz, így a nyomtatásukat
      még gazdaságosabbá tudják tenni."Az autómba se veszek mindig új benzintankot, ha kiürül... Egyszerűen csak utántöltöm és kész!"
                                                                              
Zombori Márton, vállalkozóA 3 legbárgyúbb ellenérv, hogy miért ne használjunk utántöltő kitteket:

1.) Azt mondták az üzletben/szervizben, hogy tönkreteszi a nyomtatómat, ha nem az eredeti patront használom hozzá...
- Persze, hogy ezt mondták, hiszen az az érdekük, hogy Ön minél többet költsön patronra. Sőt, a gyártó cégtől általában központi utasításban ki van adva, hogy ezt kell mondani. Ha belegondol a HP, LEXMARK és a fúvókás patronnal működő CANON nyomtatók működésébe, ezeknél a fúvókasor a patron része, tehát a nyomtató működésének abszolút semmi köze nincs ahhoz, hogy milyen tinta van a patronban. Ha valami rettentően rossz tintát tenne bele, pár lapot még azzal is kinyomtatna, csak az a patron tönkremenetelét okozhatná. Viszont egy patroncserével gyakorlatilag kicseréli a nyomtatójának mindazokat a részeit, amelyek a nyomtatás minőségéért felelősek, a többi csak mechanika és vezérlőáramkör. Tehát a nyomtatót nem tudja tönkretenni.

2.) Azt is mondták az üzletben/szervizben, hogy a nyomtatóm elveszti a garanciáját, ha nem az eredeti patront használom hozzá...
- Hát erre két lehetséges válasz is van:
1.) Ha szervizbe akarja vinni, tegyen bele eredeti patront, senki nem fogja tudni megállapítani, hogy mikor milyen patron volt benne.
2.) Ha belegondol abba, hogy mennyit költ patronra a garanciális idő alatt, az valószínűleg nagyobb összeg lesz, mint a nyomtatója teljes ára volt. Hozzászámítva azt, hogy az új nyomtatóknak kevesebb mint 1%-ával történik valami garanciális probléma, az a meglátásom, hogy nem szabad felülni az ilyen garanciaelvesztéssel megspékelt fenyegetőzéseknek. Egyetlen céljuk van vele: a piacuk védelme körömszakadtáig, mindegy, hogy ez Önnek milyen többletköltségekkel járna. (Minél nagyobbal, az nekik annál jobb. Abból termelik a profitjukat.)

3.) Az utántöltésekkel romlani fog a nyomtatási minőség...
- Nos, a patronok fúvókáit sem örökéletűre tervezték, tehát valóban a sokadik újratöltésnél már észrevehető némi minőségromlás. Amikor úgy érzi, hogy inkább vesz egy új patront, minthogy ilyen minőséggel megelégedjen, akkor kell patront cserélnie. Ez általában a 8. - 15. feltöltés környékén jelentkezik, addig viszont csillagászati összegeket takarít meg a patronjain. Ha abszolút jó minőségre van szüksége és minden 5. feltöltés után új patront vesz, még akkor is töredék-áron nyomtatott...


Az ink-mate festékek előállításakor -szabadalmaztatott eljárással- a pigmentszemcséket molekuláris méretűre oszlatják el, így a nyomtatófej és a fúvókák élettartama jelentősen meghosszabbodik, a többszörösére növekszik.

A RefillParadise utántöltő készletei gazdaságos megoldást jelentenek mindenkinek, mivel a kiürült - de még be nem száradt - tintapatronok többször is felhasználhatók. Egy utántöltő készlet a tintapatronok többszöri újratöltésére elegendő. Egy kiürült, hibátlan tintapatron az utántöltő kittekkel általában 8 - 15 alkalommal újratölthető.

A RefillParadise utántöltő készletei kaphatók a legtöbb HP, CANON és LEXMARK tintasugaras nyomtatótípushoz.

Az utántöltő készleteket Szegeden házhoz szállítjuk, technikai segítséget nyújtunk, vidékre pedig postai utánvéttel, részletes útmutatóval szállítjuk, rövid határidővel. Áraink még a postaköltséggel együtt is lényegesen kedvezőbbek a patronok és utántöltők bolti árainál.

Az utántöltő készletekkel ellátja Önt Magyarországon a NETREND Bt. Számíthat ránk."Soha semmit nem rendeltem még az Interneten, valahogy mindig látni szerettem az árut, mielőtt megvettem. Mindig attól féltem, hogy nem fog tetszeni, amikor megkapom. Nos, az utántöltő kittekkel ilyen probléma nem lehet: ha a patronkód alapján beazonosítottam, hogy mi kell a nyomtatómhoz, akkor az jó is lesz hozzá, mese nincs... És a fizetés sem gond, utánvéttel jön, a postásnak fizetem! (Mellesleg nincs is bankkártyám...)"
                                                                          
Dévényi Gabriella, ny. tanár

Az utántöltő készletek a patron többszöri feltöltésére elegendő
festéket tartalmaznak, tehát sokkal gazdaságosabb - ötöd- vagy akár tizedáron történő - nyomtatást tesznek lehetővé, minőségi kompromisszumok nélkül.Ha Ön is ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON
szeretne nyomtatni, ezt tegye:

1.) Állapítsa meg a nyomtatójában levő patronok típusát. (Ez általában egy szám vagy betűk és számok a patron címkéjén, pl, HP 301, Canon PG-510.)

2.) A nyomtatója márkája alapján kattintson az alábbi gombokra,
keresse ki a nyomtatótípust vagy a patron típusát a táblázatból. A gyakori, népszerű patrontípusok pirossal lettek kiemelve.

3.) A táblázatban megtalálja az Ön patronjához való utántöltő kódját, amit a rendelésében meg kell adnia. Pl.
H1096B, C3081C.
Ha csak külön tintát rendelne, annak a kódját az utántöltők táblázata alatt találja, azokban szerepel a "-Tinta" szó is, pl. CIM-04A-Tinta, vagy HIM-766C-Tinta-Yellow.

4.) Töltse ki a rendelési űrlapot, ellenőrizze, hogy helyes adatokat adott meg, és küldje el nekünk a rendelését. A lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk azt és postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Tintapatron utántöltő készletek HP tintasugaras nyomtatókhoz
Tintapatron utántöltő készletek Canon tintasugaras nyomtatókhoz
Tintapatron utántöltő készletek Lexmark tintasugaras nyomtatókhoz

Tudja, mi az a "Ludas Matyi"-garancia?
Kattintson a nyomtatótípusa szerinti gombra és olvassa el!


HP utántöltő kittek

CANON utántöltő készletek

LEXMARK utántöltő készletekHa további kérdései vannak, kérem olvassa el a Gyakran Ismétlődő Kérdéseket!


MEGRENDELÉS

A megrendelt tételeket
    - Az egész ország területén mindenhová postaköltség felszámításával, utánvéttel,
    - Érden 600.- Ft kiszállítási díjjal
(illetve több darab rendelése esetén díjmentesen)
juttatjuk el Önhöz.
(A postaköltség 4000.- Ft alatti rendelésnél 1400.- Ft, 4000.- - 10.000.- közöttinél 1700.- Ft.)
(Még ezekkel együtt is sokkal gazdaságosabban jön ki a nyomtatása, mintha boltban vásárolna...)

Rendelését email-ben az info@refillparadise.hu címre küldje, vagy az alábbi űrlapon írja be.

Kérem, hogy az e-mail-ben tüntesse fel
    - a rendelt tételek ink-mate kódjait és darabszámát,
    - a postázási és -szükség esetén- a számlacímet,
    - ha lehet, a telefonszámát (az esetleges félreértések gyors tisztázásához),
    - céges megrendelés esetén a csomag átvételére jogosult személy nevét, illetve az ÁFA-s számla számlacímét, a cég adószámát,
    - ha van kedvezményre jogosító kupon-kódja, akkor feltétlenül írja bele a rendelésébe!
        (Kedvezmény-kuponokat a hírlevelünk megrendelői kapnak. Rendelje meg!)

Köszönjük.

 
Az Ön E-mail címe:


 
Megrendelés,
kérdés, üzenet:
 

                    
 


NETREND Bt.
2030 Érd, Vadkacsa u. 3.
Tel.: (30)218-7667
E-mail: info@refillparadise.huKérdéseivel keressen bátran telefonon:
06 30 218 7667
Solti Csaba

Ne feledje
, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
...és akkor szüksége lesz a RefillParadise-ra!
Bookmark-olja (tegye be a Könyvjelzők közé) ezt az oldalt, hogy visszataláljon...
Hogy segíthessünk! - CTRL+D


Kérdése van? - Bizonytalan valamiben? - Nem érti pontosan?
Nem tudja, hogy Önnek vajon jó lenne-e?
Kattintson ide! >>>


"Nem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerűen meg fogom tudni tanulni a patrontöltést! Először még attól is féltem, hogy minden csupa tinta lesz... Kellemes meglepetésben volt részem! Az utántöltő készlet nagyon profi, nagyon precíz! Csak ajánlani tudom mindenkinek!"
                                                                                
Márkus Tamás, történészHa már nyomtatójával jót tett, itt kedvére böngészhet:
Kiemelt Partneroldalaink:

Hatékony Linkcsere Klub - Látogatottságnövelés, ahogyan még soha nem látta!


Ha hasznos információkat keres:

SIKERKONZULTACIO.INFO - Az Ön sikeréért!

Ha kiváló fordítót keres, hozzájuk bátran fordulhat: Fordítás

Irodabútor és forgószék jó áron

Keresőoptimalizálás: Több vásárló - Több bevétel!

Linképítés

E-cigi E-cigi Bolt

Ground Zero linkcsere

Esküvők, tablófotózás és weboldalak készítése, keresőoptimalizálás

Szeretlek Egészség Webáruház


Szeretlek Egészség Blog

 


                                                                                 További linkek>>>

Ha szívesen utazgatna:

Mátyás Lovastanya - Élmény a Somlónál
                                                                                 További linkek>>>  


Ha egy kis szórakozásra vágyik:

                                                                                 További linkek>>>Partnereink, akiket szívesen ajánlunk:
Az Ön nyomtatójának típusa:

CANON BJC-10 sorozat
CANON BJC-20 sorozat
CANON BJC-200 sorozat
CANON BJC-600
CANON BJC-610
CANON BJC-620
CANON BJC-1000SP sorozat
CANON BJC-2000 sorozat
CANON BJC-4000 sorozat
CANON BJC-5000 sorozat
CANON BJC-5500
CANON BJC-6000 sorozat
CANON BJC-7000 sorozat
CANON BJ-300
CANON BJ-330

CANON QJT-3630E 
CANON QJT-3630B
CANON Execjet 4072
CANON S200
CANON S300
CANON S330
CANON i3200


LEXMARK Myjet 600 sorozat
LEXMARK Myjet Win
LEXMARK Myjet Win+
LEXMARK Myjet 805G
LEXMARK Myjet 850S
LEXMARK Myjet 860X
LEXMARK Myjet 860XC
LEXMARK Myjet 1000G
LEXMARK Myjet 1100G
LEXMARK Myjet 1300W
LEXMARK Myjet 1500W
LEXMARK Myjet 1600W
LEXMARK Jetprinter 5700
LEXMARK Jetprinter 7000
LEXMARK Jetprinter 7200
LEXMARK IBM 4076
LEXMARK IBM IIc
LEXMARK IBM 4x
LEXMARK Sindoricoh Color Cap
LEXMARK Sindoricoh Color Cap 1000
LEXMARK Sindoricoh IF-88 Jetfax
LEXMARK Sindoricoh Execjet II
LEXMARK Sindoricoh Jetprinter 1000
LEXMARK Sindoricoh Jetprinter 1020
LEXMARK Sindoricoh Jetprinter 1070
LEXMARK Sindoricoh Jetprinter 2030
LEXMARK Sindoricoh Jetprinter 2050
LEXMARK Sindoricoh Jetprinter 3000

LEXMARK Sindoricoh Winwriter 100
LEXMARK Sindoricoh Winwriter 150C
LEXMARK Medley 4C
LEXMARK Medley 4SX
LEXMARK Medley CF-3000
LEXMARK Medley CF-3100(T)
LEXMARK Medley CF-4000
LEXMARK Medley CF-4200
LEXMARK CF-4500
LEXMARK Z-12
LEXMARK Z-25
LEXMARK Z-33
LEXMARK Z-602
LEXMARK CF-4700


HP 2000c nyomtatósorozat
HP 2500c Pro nyomtatósorozat
HP business inkjet 3000 nyomtató sorozat
HP cp1160 színes tintasugaras nyomtató
HP cp1700 színes tintasugaras nyomtatósorozat
HP Deskjet 1000c nyomtatósorozat
HP Deskjet 1100c nyomtató
HP Deskjet 1120c nyomtatósorozat
HP Deskjet 1125c Printer
HP Deskjet 1180c Printer
HP Deskjet 1200c nyomtatósorozat
HP Deskjet 1220c nyomtatósorozat
HP Deskjet 1600c nyomtatósorozat
HP Deskjet 310 nyomtatósorozat
HP Deskjet 320 nyomtatósorozat
hp deskjet 3320 nyomtatócsalád
HP Deskjet 340 nyomtatósorozat
hp deskjet 3420 nyomtatócsalád
HP Deskjet 3740 Printer
HP Deskjet 3743/3744 nyomtatósorozat
HP Deskjet 3745 nyomtatósorozat
HP Deskjet 3810 nyomtató sorozat
HP Deskjet 3840 nyomtató sorozat
HP Deskjet 3918 Printer
HP Deskjet 3938 Printer
HP Deskjet 400 nyomtatósorozat
HP Deskjet 420 nyomtatósorozat
HP Deskjet 500 nyomtatósorozat
HP Deskjet 510 nyomtató
HP Deskjet 5100 nyomtatósorozat
HP Deskjet 520 nyomtató
HP Deskjet 540 nyomtató
HP Deskjet 5440 Printer series
HP Deskjet 550c nyomtató
hp deskjet 5550
HP Deskjet 560c nyomtató
HP Deskjet 5650 nyomtatósorozat
HP Deskjet 5740 Printer series
HP Deskjet 5940 Printer series
HP Deskjet D2330 nyomtatósorozat
HP Deskjet D2400 nyomtatósorozat
HP Deskjet D2500 nyomtatósorozat
HP Deskjet D2600 nyomtatósorozat
HP Deskjet 600 nyomtatósorozat
HP Deskjet 610/612c Printer series
HP Deskjet 630c Printer
HP Deskjet 632c nyomtató
HP Deskjet 640/642c Printer series
HP Deskjet 648c Printer
HP Deskjet 6540 Printer series
HP Deskjet 660 nyomtatósorozat
HP Deskjet 670 nyomtatósorozat
HP Deskjet 680/682c nyomtatósorozat
HP Deskjet 690c nyomtatósorozat
HP Deskjet 693c nyomtató
HP Deskjet 6940 nyomtatósorozat
HP Deskjet 694c nyomtatósorozat
HP Deskjet 6980 nyomtatósorozat
HP Deskjet 710/712c nyomtatósorozat
HP Deskjet 720/722c nyomtatósorozat
HP Deskjet 810/812/815c nyomtatósorozat
HP Deskjet 820c Printer series
HP Deskjet 830/832c Printer series
hp deskjet 840
HP Deskjet 841c nyomtató
HP Deskjet 855c nyomtatósorozat
HP Deskjet 870 nyomtatósorozat
HP Deskjet 880/882c nyomtatósorozat
HP Deskjet 890c nyomtatósorozat
HP Deskjet 916c nyomtató
hp deskjet 920
HP Deskjet 9300 nyomtatósorozat
HP Deskjet 934c nyomtató
HP Deskjet 935c Printer
hp deskjet 940
HP Deskjet 955c nyomtató
HP Deskjet 959c Printer
hp deskjet 960
HP Deskjet 9600 nyomtatósorozat
HP Deskjet 970c Printer series
HP Deskjet 980c Printer series
HP Deskjet D1330 Printer series
HP Deskjet D4200 nyomtatósorozat
HP Deskjet D4300 nyomtatósorozat
HP Deskjet hordozható nyomtatósorozat

HP Deskwriter 310 nyomtatósorozat
HP Deskwriter 320 nyomtatósorozat
HP Deskwriter 510 nyomtató
HP Deskwriter 520 nyomtató
HP Deskwriter 540 nyomtató
HP Deskwriter 550c nyomtató
HP Deskwriter 560c nyomtató
HP Deskwriter 600 nyomtató
HP Deskwriter 660c nyomtató
HP Deskwriter 680c nyomtató
HP Deskwriter 694c nyomtató
HP First Deskwriter nyomtatósorozat
HP Officejet K7100 színes nyomtató-sorozat
HP Officejet Pro K5400 nyomtatósorozat
HP Officejet Pro K550 színes nyomtatósorozat
HP Paintwriter nyomtatósorozat
HP Photosmart 1100 nyomtatósorozat
HP Photosmart 1218 nyomtatósorozat
HP Photosmart 7200 fotónyomtató sorozat
hp photosmart 7350 photo-direct tintasugaras nyomtató
HP Photosmart 7400 nyomtatósorozat
HP Photosmart 7600 nyomtatósorozat
HP Photosmart 7700 nyomtatósorozat
HP Photosmart 7900 fotónyomtató sorozat
HP Photosmart 8000 nyomtatósorozat
HP Photosmart 8100 nyomtatósorozat
HP Photosmart 8200 nyomtatósorozat
HP Photosmart D5100 nyomtatósorozat
HP Photosmart D5300 nyomtatósorozat
HP Photosmart D5400 nyomtatósorozat
HP Photosmart D7100 nyomtatósorozat
HP Photosmart D7200 nyomtatósorozat
HP Photosmart D7300 nyomtatósorozat
HP Photosmart D7400 nyomtatósorozat
HP Photosmart fényképnyomtató
HP Quietjet nyomtató
HP Quietjet Plus nyomtató
HP Thinkjet nyomtató
Látogatóink a következő helységekből érkeznek:
Abaújszántó, Abádszalók, Abony, Ács, Adony, Ajka, Albertirsa, Alsózsolca, Aszód, Bábolna, Bácsalmás, Badacsonytomaj, Baja, Baktalórántháza, Balassagyarmat, Balatonalmádi, Balatonboglár, Balatonföldvár, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Balatonlelle, Balkány, Balmazújváros, Barcs, Bátaszék, Bátonyterenye, Battonya, Békés, Békéscsaba, Bélapátfalva, Berettyóújfalu, Berhida, Biatorbágy, Bicske, Biharkeresztes, Bóly, Bonyhád, Borsodnádasd, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bük, Cegléd, Celldömölk, Cigánd, Csenger, Csepreg, Csongrád, Csorna, Csorvás, Csurgó, Dabas, Debrecen, Demecser, Derecske, Dévaványa, Devecser, Dombóvár, Dombrád, Dorog, Dunaföldvár, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunaújváros, Dunavarsány, Dunavecse, Edelény, Eger, Elek, Emőd, Encs, Enying, Ercsi, Érd, Esztergom, Fehérgyarmat, Felsőzsolca, Fertőd, Fonyód, Fót, Füzesabony, Füzesgyarmat, Gárdony, Göd, Gödöllő, Gönc, Gyál, Gyomaendrőd, Gyömrő, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúböszörmény, Hajdúdorog, Hajdúhadház, Hajdúnánás, Hajdúsámson, Hajdúszoboszló, Harkány, Hatvan, Herend, Heves, Hévíz, Hódmezővásárhely, Ibrány, Izsák, Jánoshalma, Jánossomorja, Jászapáti, Jászárokszállás, Jászberény, Jászfényszaru, Kaba, Kadarkút, Kalocsa, Kaposvár, Kapuvár, Karcag, Kazincbarcika, Kecel, Kecskemét, Kemecse, Kenderes, Kerekegyháza, Keszthely, Kisbér, Kisköre, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kistarcsa, Kistelek, Kisújszállás, Kisvárda, Komádi, Komárom, Komló, Kozármisleny, Körmend, Körösladány, Kőszeg, Kunhegyes, Kunszentmárton, Kunszentmiklós, Lajosmizse, Lábatlan, Lengyeltóti, Lenti, Létavértes, Letenye, Lőrinci, Maglód, Makó, Marcali, Martfű, Martonvásár, Mándok, Máriapócs, Mátészalka, Mezőberény, Mezőcsát, Mezőhegyes, Mezőkovácsháza, Mezőkövesd, Mezőtúr, Mindszent, Miskolc, Mohács, Monor, Mór, Mórahalom, Mosonmagyaróvár, Nádudvar, Nagyatád, Nagybajom, Nagyecsed, Nagyhalász, Nagykálló, Nagykanizsa, Nagykáta, Nagykőrös, Nagymaros, Nyékládháza, Nyergesújfalu, Nyíradony, Nyírbátor, Nyíregyháza, Nyírlugos, Nyírtelek, Orosháza, Oroszlány, Ócsa, Ózd, Őriszentpéter, Örkény, Paks, Pannonhalma, Pálháza, Pápa, Pásztó, Pécel, Pécs, Pécsvárad, Pétervására, Pilis, Pilisvörösvár, Polgár, Polgárdi, Pomáz, Putnok, Püspökladány, Ráckeve, Rakamaz, Répcelak, Rétság, Sajószentpéter, Salgótarján, Sarkad, Sándorfalva, Sárbogárd, Sárospatak, Sárvár, Sásd, Sátoraljaújhely, Sellye, Siklós, Simontornya, Siófok, Solt, Soltvadkert, Sopron, Sümeg, Szabadszállás, Szarvas, Százhalombatta, Szécsény, Szeged, Szeghalom, Székesfehérvár, Szekszárd, Szendrő, Szentendre, Szentes, Szentgotthárd, Szentlőrinc, Szerencs, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szigetvár, Szikszó, Szob, Szolnok, Szombathely, Tab, Tamási, Tapolca, Tata, Tatabánya, Téglás, Tét, Tiszacsege, Tiszaföldvár, Tiszafüred, Tiszakécske, Tiszalök, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tokaj, Tolna, Tompa, Tótkomlós, Tököl, Törökbálint, Törökszentmiklós, Tura, Túrkeve, Újfehértó, Újszász, Üllő, Vác, Vámospércs, Várpalota, Vásárosnamény, Vasvár, Vecsés, Velence, Veresegyház, Veszprém, Vésztő, Villány, Visegrád, Záhony, Zalaegerszeg, Zalakaros, Zalalövő, Zalaszentgrót, Zirc

Látogatóink által a leggyakrabban használt keresőszavak:
canon s200, tintapatronok, hp deskjet 600, refill, tintapatron, ajándékkészítés otthon, canon bjc 3000, canon i865, epson tinta, epson után tölthető patron, hp 342 utántöltö, hp patron feltöltési utmutató, hp psc 1510, milyen nyomtatót vegyek, nyomtatás, nyomtatás szeged, nyomtatópatron töltés szeged, nyomtatópatronok töltése otthon, patron utántöltő, patrontöltő, refill paradise, tintapatron feltöltés, kattintson ide, www.refill-paradise.euceg.hu, a nyomtatás, a tintasugaras nyomtatópatron töltése otthon, ajándékkészités otthon, c 8728, cannon bjc 3000, canon 6500, canon bjc 250 patron szeged, canon bjc 300, canon bjc 4000, canon ip 1000 nyomtató fej, canon ip 3000 nyomtatófej élettartam, canon ip1000 patron, canon kompatibilis festékpatronok, canon megrendel, canon mp 520 akció, canon mp160 tintapatron, canon pixma 200, canon pixma 300, canon pixma ip, canon pixma ip 1200 utántöltő , canon pixma ip 3000 nyomtató, canon pixma ip 4500, canon pixma ip1000, canon pixma ip1200 tintapatron, canon pixma ip3000, bejelentkezés iwiw, az iwiw, netlog hu, wwww iwiw, iwiw iwiw, iviv bejelentkezés, iwiw bejelentkezés, iviv, iwiw net, iwiw hu pages, iwiw hu bejelentkezes, iwiw hu bejelentkezés, iwiw kezdőlap, msn youtube, youtube hang, youtube jimmy, youtube pussycat, iwiwen, bejelentkezes, felejtsd, adatlapja, youtube morandi, youtube magyar, indavideo, indavideok, indavideo, indavideo hu, indavideo hu tag, inda video, inda videó, indavideó, indavideo, twitter, twitter nicole, moore twitter, wilson twitter, miller twitter, simpson twitter, gomez twitter, letöltés gportal, design gportal, avril gportal, jonas gportal, csacska, anygyal, órarendek, gportalos, rajongói, te vagy az életem, felhasználónév, t-online belépés, részletes, oldalra, megtekintése, részletes megtekintése, oldalak megtekintése, regisztrált felhasználónév megtekintése, startlap fórum, blog lap, levelezőlista, magyar blog, letöltés fórum, blogol, munka fórum, nyelvvizsga fórum, netbulvár fórum, fórum home, port fórum, musical fórum, hotel fórum, bme fórum, forum lap, magyar fórum, megasztar, búcsúdal, megasztár lüszi, megasztár hu, tv2 megasztár, megasztár 4, megasztár 5, megasztár 4 válogatás, megasztár király, megasztár finálé, dávid megasztár, megasztár válogatás,

További statisztikák: HP, CANON, LEXMARK utántöltő készlet

Hírek

Jogi nyilatkozat a vásárlás feltételeiről--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cégünk tevékenysége a vonatkozó jogszabályok szerint a közvetítői kereskedelem
kategóriájába tartozik.

NETREND Bt., 2030 Érd, Vadkacsa u. 3.
Képviselő: Solti Csaba, 30/218-7667
CGJ: 06-06-012255, Adószám: 20965499-1-06
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Címkék: nyomtatópatron utántöltő készlet, tintapatron újratöltő szett, festékpatron töltő készlet, HP, CANON, LEXMARK nyomtató, HP 21, HP 22, CANON CL-41, CANON PG-40, HP 27 fekete patron, HP 28 színes festékpatron, Lexmark 16, Lexmark 17 fekete nyomtatópatron, Lexmark 26, Lexmark 27 színes tintapatron, HP 56 fekete, HP 57 színes, HP 58 fotópatron, Canon CLI-8BK, CLI-8C, CLI-8M, CLI-8Y patronok, Szeged, Budapest, Győr, Pécs, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza